joi, 10 martie 2011

Salt mortal - Cascadorie cu DACIA

Stiu ca acest fel de cascadorie, e foarte periculoasa....Din cate imi aduc aminte aveau modificat motorul , si au atins rampa cu peste 150 km/h la care ei trebuiau sa atinga rampa cu 110 km/h pt o aterizare buna..si nu, nu au murit!! au fost trecuti in Guiness Book ca fiind o cascadorie periculoasa acelor ani si ca au supravietuit oribilului accident.

Se intampla in 1995, la Alba-Iulia.



Soferul masinii nu e o persoana care s-a pus pe sarit peste 2 tiruri numai sa se afle in treaba,e vorba de cascadorul Nioclae Draghici sau porecla Lae' cascadorul.Fost filot pe la raliuri(detine si in momentul de fata o dacia sport pregatita de raliuri cu un motor renault alpine 120cp) si un mare cascador unde a filmat multe cascadorii in filme alaturi de Sobi Cesh.
Initial trebuia sa aterizeze pe al 2-lea tir facut din cartoane, dar calculele se pare ca nu au fost facute corect si mai ales ca au fost facute la un centru de calcule specializat din Alba Iulia. Cascadoria sa efectuat pe soseaua de centura si s-au adunat in jur de 50000 de oameni.Masina a fost pregatita chiar de cascador nu de alte persoane, apoi cei de la Pitesti i-a trimis un trailer intreg cu dacia nova sa le testeze cat doreste el(sunt filmari).Practic a sarit peste 4 tiruri, fara voia lor si si uitati-va atent unde a ajuns dacaia fara sa faca victime in public.Nimeni nu se gandea ca va ajunge acolo, unde puteau fi zeci de victime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu