sâmbătă, 26 martie 2011

Drumul Mingii - Timisoreana



Desigur ca o sa imi intelegeti de acesta data exceptia de la regula. Si anume ca fiind un blog dedicat exclusiv domeniului auto, am sa-mi permit astazi sa fac o mica deviere spre un alt sport. Este binenteles sportul rege "FOTBAL" si cum sportului rege ii sta bine printre aristocrati, de acesta data este asociat cu un alt rege.... cel al berii. Bine acu` sa fac o mica gluma, sportul cel mai practicat in randul bautoriilor de bere(printre care ma aflu) este "HALBERE" , dar oricum, berea este nelipsita in timpul meciurilor de fotbal sau dupa ele.

Acum sa va spun despre ce este vorba.
Zilele acestea, am primit o invitatie, am avut o surpriza tare placuta. Am primit invitatia de a participa la un proiect extraordinar: Drumul Mingii. Multi dintre voi probabil ca ati auzit deja despre campania celor de la Timisoreana (vezi mai jos anuntul oficial), cea mai buna bere romaneasca, daca e sa-l credem pe Chinezu.

Eu personal il cred, pentru ca eu sunt chiar din Timisoara si locuiesc cam la 500 m de fabrica de bere Timisoreana si cel putin o data pe saptamana frecventez gradina de vara sa sorb o bere la halba.Deci cum sunt un "blogar patriot" (chiar si local), va invit pe fotbaladevaratsa incepeti jocul.



Au început înscrierile
1000 de români pasionaţi de fotbal, peste 2000 de km şi peste 40 de zile de desfăşurare, acestea sunt coordonatele Drumului Mingii.
Cei 1000 de romani, sustinuti de legende ale fotbalului romanesc precum Balaci, Belodedici, Cartu, Camataru si Bumbescu îşi vor dovedi ataşamentul faţă de valorile Fotbalului Adevărat mergând câte 2,5 km cu mingea la picior. De pe margine îi vor susţine toţi cei care cred în fotbal.
Ne oprim din mers la Finala Cupei României, unde unul dintre cei 1000 va fi cel care va da pasa de start alături de legende. Astfel, suporterii vor arăta unei ţări întregi că îşi doresc fairplay, dedicare şi pasiune atât pe teren, cât şi în tribunele stadioanelor.
Am dat startul înscrierilor pe 16 martie, iar primul participant va porni la drum pe data de 16 aprilie, din Timişoara către Lugoj. Drumul Mingii va trece prin oraşele Timişoara, Craiova, Piteşti, Brăila, Galaţi, Piatra Neamţ, Bistriţa şi se va opri la Braşov pe data de 25 mai.
Cei care doresc să ia parte la Drumul Mingii sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul www.fotbaladevarat.ro . Ce trebuie să faci pentru a fi unul dintre cei 1000 de participanţi?
1. Creează-ţi un cont
2. Completează profilul cu datele cerute
3. Alege tronsonul pe care vrei să participi
4. Scrie motivaţia pentru care vrei să să te alături cauzei
5. Promovează-ţi profilul şi strânge puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu