luni, 28 martie 2011

Campionatul Regional Rally Sprint - VSS Show

În weekend, la Arad s-a derulat Campionatului Regional de Rally Sprint şi Campionatului pentru Nelicentiaţi şi Amatori la automobilism.
Competiţia organizată de VSS Racing Club, sub patronajul FRAS, cuprinde mai multe etape. Întrecerea s-a desfăşurat cu sprijinul Primăriei Arad şi Consiliului Judeţean Arad si altor sponsori. Prima etapă s-a derulat pe singurul circuit de karting din partea de vest, Vik Power din Arad, în faţa a sute de iubitori ai sportului cu motor. Sâmbătă s-au întrecut licenţiaţii, în timp ce duminică a venit rândul nelicenţiaţilor şi amatorilor.



Piloţii din Timisoara au cam castigat tot la etapa inaugurală a primului campionat regional de raliuri.Au luat startul 35 de participanţi la clasa licentiaţilor. Nu a fost ziua favoriţilor pentru că aproape toţi au abandonat din motive tehnice.



Timişoreanul Bogdan Cuzma a fos câştigătorul etapei, acesta terminând primul atât la clasa H3 cât şi la Open. Pilotul este debutant şi a concurat pe un Renault Clio închiriat de la Constantin Răducioiu, cel care s-a clasat pe locul doi la Open cu aceeaşi maşină.

Podiumul de pemiere a fost completat de un alt timişorean, Viorel Buncilă (VW Scirocco), nimeni altul decât câştigătorul clasei H2. Şi clasa H4 a revenit tot unui timişorean, Emanuel Resiga, care a concurat pe un Renault 5 la Rally Sprintul de la Arad.

Mai trebuie sa spun ca din nou, ca si anul trecut, Vali Porcişteanu, a fost prezent la prima etapă a Campionatului Regional de Rally Sprint şi Campionatul pentru Nelicentiaţi şi Amatori la automobilism, de la Arad.




El a făcut demonstraţii cu maşina, un Mitsubishi Lancer.Alături de el a fost prezentă la Arad şi Alina Bunica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu