luni, 21 martie 2011

Aicha Rallye des Gazelles - La Start

Cele 8 femei care vor pilota in Raliul Gazelles sunt gata de start, vor ajunge in Maroc pentru a începe cursa, prevăzută să înceapă pe 22 martie 2011.Rallye des Gazelles este o aventură internationala şi umana unica. Aceasta este o cursa 100% de sex feminin care, din 1990, reuneşte femei din mai mult de 30 de naţionalităţi diferite.

Din Franţa, Belgia şi Maroc, cele 8 participanţe selectate reflectă in fundal diverse meserii şi, în special în domeniile de inginerie si comert.Ele au demonstrat, de asemenea în timpul procesului de selecţie, angajamentul lor faţă de aceasta cursa dificila a fost bazata pe valorile grupului Renault, adica un spirit autentic de solidaritate, şi tenacitate.

Echipajele Feminine Dacia Duster By Renault :

Charles si Isabelle Dounia Bennani (echipajul 122, 4x4)
Claire şi Julie Oberti Salameire (echipajul 315, Crossover)
Audrey Bourgois şi Sonia Elfakir (echipajul 316, Crossover)
Sylvie Delcour şi Mary Speeckaert (echipajul 318, Crossover)De la gheaţa Trofeu-lui Andros, Dacia Duster abordeaza acum dune de nisip şi urcusuri din Aicha Rally des Gazelles, a cărei ediţie 2011 are loc in perioada 19 martie - 2 aprilie. Pe o distanta de mai mult de 2500 de km în sudul Marocului, între poalele muntilor Atlas şi deşertul Sahara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu