duminică, 20 martie 2011

Campionat Naţional de drift la Iaşi, 19-20 martie 2011

Zeci de ieşenii pasionaţi de maşini au mers astăzi în parcare la Era Shopping Park, unde participanţii la prima etapă a Campionatului Naţional de Drift au făcut derapaje controlate la viteze foarte mari.
Dintre toti pilotii,au fost cativa care au impresiona placut inca de la antrenamente:Gabi Onofrei a facut spectacol cu noua sa Silvia s15 de aproximativ 600 Cp,Sorin Ene(HAI) s-a dat cu o Silvia s14,Razvan LKN a fost la inaltime cu ajutorul unui e36 M3,iar campionul de anul trecut,Traian Buse a venit cu vechea masina a lui Sorin Ene.


A fost si o premiera anul acesta,un pilot de numai 16 ani care si-a etalat arta de a controla masina pe un e36 cu motor de 2,5 si aproximativ 200 Cp.El a fost antrenat de Marius Mitrache(KNS).




ACCIDENT !!!!

Un participant la Campionatul National de Drift de la Iasi a pierdut, sambata, controlul masinii, a trecut peste pneurile de pe marginea pistei, a intrat in gardul de protectie si a reusit sa opreasca autovehiculul la cativa centimetri de spectatori.

In urma incidentului, un spectator de 43 de ani a dat peste fiul sau de 8 ani cand a sarit din calea masinii. Echipajul SMURD prezent la Campionat l-a examinat de baiat si a stabilit ca acesta este in afara oricarui pericol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu