vineri, 11 martie 2011

Dacia Duster poate fi cumparat prin programul Rabla 2011

Dacia a anunţat astăzi, oficial, introducerea modelului Duster în programul de reînnoire a parcului auto naţional. Primul SUV din istoria constructorului român va putea fi comandat şi prin programul Rabla, Dacia gândind deja o ofertă specială pentru cei care dispun de tichetele de casare.



Versiunea pe benzină, 1.6 16 valve a modelului poate fi achiziţionată de la 10.500 de euro cu TVA şi trei prime de casare incluse. Pentru această sumă, clientul va primi tracţiune integrală, direcţie asistată, airbaguri frontale şi sisteme de siguranţă active ABS cu EBV şi AFU.

Tot astăzi, Dacia a anunţat şi introducerea unei noi versiuni în gama SUV-ului din Mioveni. Duster poate fi comandat acum cu motorul diesel de 1.5 dCI şi 90 de cai putere, evoluţia vechiului propulsor de 85 cai putere, împreună cu sistemul de tracţiune integrală.

Unitatea dCi este disponibilă în gama Duster încă de la începutul anului, atunci când Dacia a trecut de la motoarele Euro 4 la cele Euro 5. Preţurile pentru versiunea 1.5 dCi de 90 de cai şi 4x4, nivel de echipare Ambiance, pornesc de la 15.050 de euro.

Dacia a modificat astăzi şi preţul de listă pentru Duster. Practic, versiunea de bază a devenit mai scumpă, preţul de pornire al SUV-ului urcând de la 10.950 de euro la 11.150 de euro cu TVA. Versiunea de top, Laureate 1.5 dCi 110 cai putere şi 4x4, costă acum 16.600 de euro.

via | Dacia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu