luni, 28 martie 2011

Dacia Duster din nou la Gala Premiilor Gopo

In perioada scursa de la Gala Premiilor Gopo din 2010, Dacia Duster a fost premiata atat de public, prin cele peste 100.000 comenzi înregistrate la nivel mondial, cat si de jurii alcatuite din profesionisti ai domeniului auto. Astfel, printre trofeele cu care se mandreste cel mai bine vandut SUV din Romania se numara cel de ”Masina Anului 2011” în Romania si Croatia, trofeul ”SUV-ul Anului 2011” în Romania si Trofeul Autobest 2011.



„Covorul rosu al Premiilor Gopo din 2010 a reprezentat o rampa de lansare cu noroc în cariera primului SUV marca Dacia. Asocierea dintre Dacia si Premiile Gopo vine cu atat mai natural cu cat Duster, masina oficiala a galei, este un premiant al domeniului auto”, a declarat Jérôme Olive, Director General, Automobile Dacia.

„Suntem extrem de mandri de asocierea dintre doua branduri autohtone de succes. Gala Premiilor Gopo, sustinuta deja traditional de Dacia, a devenit unul dintre cele mai importante evenimente culturale anuale si, totodata, cea mai importanta recunoastere pe care o pot primi cineastii romani la ei acasa. Parteneriatul cu Dacia intra în zona firescului si este o legatura pe care ne-o dorim cat mai durabila. Premiile Gopo nu ar fi acolo unde sunt acum fara un partener solid precum Dacia", a declarat Tudor Giurgiu, Presedintele Asociatiei pentru Promovarea Filmului Romanesc, organizatorii galei.

Cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Gopo va avea loc pe 28 martie 2011 si va fi transmisa în direct si în exclusivitate de Pro Cinema, începand cu momentul sosirii invitatilor pe covorul rosu.

via: Dacia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu