luni, 28 martie 2011

RASSEMBLEMENT RENAULT 12 en FRANCE

Deci, am primit zilele astea de la un nene din Franta o invitatie pentru la vara, la marea intalnire reno12 din Franta. El ne invita acolo.Eu i-am zis c-avem si noi intalnirea noastra, aici, in Romania, da' fiindca suntem o natie de iude ale dracu', aia cu masini "violate" n-au voie. Timp in care, la ei, oricine este binevenit si pot manca toti din aceeasi strachina.
I-am mai spus ca ei sunt oameni in varsta, cu ceva minte-n cap, care se aduna la un loc pentru ca au o pasiune comuna. Ei se distreaza ca destrabalatii, beau pana uita cum ii cheama, se bucura de viata. Timp in care, aici e o gloata de jigodii tinere si dusmanoase, care i-ar trage teapa si ma-sii pentru cativa roni in plus. Apoi, la intalnirea aia se face o adunare-n parcarea Carfurului, apoi un gratarel mic de cateva persoane, apoi acasa cu nodu-n gat.

Am mai zis ca fiecare natie e cu bune si cu rele, nu suntem nici mai buni si nici mai rai decat ei, doar ca de data asta, eu personal consider ca suntem incompatibili pentru acest eveniment.Si probabil c-au sa-ntrebe unii ce cauta Dacia asta Sport in Franta. Pai e simplu: noi le dam la Remat, ei vin din Franta in Romania special ca sa le cumpere. Mult traiasca rromania si mentalitatea noastra cacacioasa.

Probabil o sa vedem peste 10 ani cand intradevar nu va mai exista nici o dacie, si va aparea cate una din ceata vremii , asezata la locul ei,atunci sa vezi gaturi intoarse si cum vor exclama unii, "uite o dacie , ce bine arata, si eu am avut, dar am aruncat-o ".
Am ramas placut surprins cati pasionati exista in Franta.Sa va arat cateva poze de la intalnirea lor de anul trecut.Masinutele arata ca niste adevarate bijuterii. Wow !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu