luni, 13 decembrie 2010

Inca o Dacia in USA

Daca de ziua nationala a Romaniei toata lumea arata un tip cu o Dacia la New York,dar care defapt era un Renault 12 asa cum am aratat din acest Reportaj
De data aceasta este intr-adevar vorba de o Dacia care apartine unui alt proprietar pasionat care incetul cu incetul a inceput sa o reconditioneze.



Proprietarul locuieste in Phoenix Arizona, iar Dacia a fost adusa din tara prin anul 74 de o familie romano-poloneza care s-au mutat in State si o primise cadou de nunta si pe care nu au vrut sa o lase in tara si au luat-o cu ei. A fost intretinuta pina in 92 de ei, dupa carea fost vanduta unui american colectionar pentru vreo 600$. Dupa vreo doi ani a ajuns la un roman, cu 2500$ pe ebay .



De curand a avut loc Festivalul Nationalal Romaniilor in Phoenix Arizona 2010 si un de masina a facut senzatie.Foarte multi au ramas impresionati de Dacia, mai ales acelora mai in virsrta care au zis ca si ei au multe amintiri placute si mai neplacute cu Dacia, dar totusi le-a placut sa vada dupa multi ani o Dacia in America.





Oamenii ca tine mă fac mândru să fiu ROMÂN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu