joi, 16 decembrie 2010

Sandero facelift in 2012

Francezii de la AutoJournal prezintă primele imagini cu viitorul Sandero facelift, modelul de clasă mică al constructorului autohton şi cel mai bine vândut pe piaţa franceză, la egalitate cu SUV-ul Duster.



La nivelul părţii frontale se distinge prin noi elemente cromate şi o grilă a radiatorului de tip "single frame" care aminteşte de Audi. În ceea ce priveşte gama de motorizări nu s-au anunţat încă noutăţi, singura modificare adusă în prezent fiind trecerea de la standardele de poluare Euro 4 la cele Euro 5, ceea ce a adus şi creşterea puterii de la 85 la 90 CP şi de la 70 la 75 CP.

Potrivit declaraţiilor lui Mihai Bordeanu, directorul de marketing pentru mărcile Renault şi Dacia pe piaţa locală, Sandero facelift va fi lansat fie la finele lui 2012, fie la începutul lui 2013, la cinci ani de la prezentarea oficială a modelului la Salonul Auto de la Geneva. Până atunci, modelul dispune în prezent de o ediţie limitată realizată în colaborare cu operatorul de telefonie mobilă Orange, iar în a doua parte a anului viitor va urma o altă ediţie limitat.

via: ZF

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu