joi, 30 decembrie 2010

Protest impotriva taxei auto & Pretul combustibilului Baia Mare -Tulcea


Cateva zeci de tineri din Baia Mare au ales sa protesteze intr-un mod inedit fata de scumpirile repetate ale combustibilului. Acestia si-au strans tot maruntisul din casa si au trecut, rand pe rand, pe la pompa, alimentand cu putin combustibil pe care l-au achitat cu maruntis. Strategia tinerilor a functionat, astfel incat la putin timp dupa ce acestia au ajuns la pompe, activitatea in benzinarie s-a blocat.
Avand pe geamurile masinilor inscriptionat mesajul “Maine anul se innoieste si benzina se scumpeste”, soferii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a trage de timp. Si-au spalat geamurile masinilor, au umflat rotile si, la sfarsit, au platit cu maruntis. Soferii care au avut insa de asteptat la coada nu au apreciat deloc protestul.

„Protestul cu monede“ s-a extins in mai multe orase din tara, tot mai multe statii de carburanti fiind blocate de grupuri de soferi care platesc alimentarea masinilor numai cu monede.

Astfel de cozi formate din soferi pana la iesirea din benzinarii s-au format in Tulcea, in cel din urma platile fiind facute cu monede de 10 si 50 de bani.

In Bucuresti a avut loc deja al 4-lea protest de acest gen,soferii aflanduse astazi la alte 3 benzinarii.

Un comentariu:

  1. Anul Nou să vă lumineze sufletul și să vă încălzească inima.Multa sănătate și fericire LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere