luni, 6 decembrie 2010

Alain Prost si Dacia Duster castiga prima etapa Trophee Andros

Prima etapă a competiţiei Trophee Andros a adus şi prima victorie a tandemului Alain Prost/Dacia Duster. Fostul campion mondial de Formula 1 s-a impus la finalul weekendului după o cursă bună.


Weekendul acesta a adus un succes binemeritat pentru Dacia în cadrul competiţiei Trophee Andros. Etapa de debut a competiţiei desfăşurate pe zăpadă a avut loc la Val Thorens, unde cvadruplul campion mondial de Formula 1, Alain Prost, a repurtat prima sa victorie din acest sezon la volanul lui Dacia Duster.



Pornit de pe ultima poziţie în prima rundă de calificare, Alain Prost a urcat încet dar sigur în clasament. "Nu am fost complet relaxat. Cu toate acestea, comportamentul lui Duster a fost exemplar. Am operat o serie de modificări care au dat rezultate. Am reuşit să încep astfel a doua rundă de calificări într-un spirit diferit, care mi-a permis să nu comit nici o greşeală".



A doua rundă de calificări a găsit tandemul Prost Duster pe locul secund, o premiză bună pentru un start perfect în cursa de duminică, pe care a dominat-o, surclasându-i la general pe Jean Philippe Dayraut de la BMW şi Evens Stievenard de la Toyota.

"Trebuie să câştigăm măcar una din două curse pe tot parcursul sezonului, pentru a putea spera la un succes final. Competiţia de anul acesta este foarte dificilă, poate cea mai dificilă de până acum. Cred că va fi foarte greu să câştigăm două curse într-un singur weekend, chiar dacă Duster se comportă excepţional pe orice tip de teren. Va fi greu să câştigăm Trophee Andros anul acesta, pentru că sunt foarte mulţi piloţi cu experienţă. Avem nevoie şi de puţin noroc", a concluzionat Alain Prost.

via | leblogauto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu