sâmbătă, 11 decembrie 2010

Concurs Stii Banking si Castigi 20 de masini Dacia Duster

Mecanism Dacia Duster

In fiecare saptamana din perioada Promotiei Stii Banking si Castigi, in ziua de joi Organizatorul impreuna cu agentia vor constitui o comisie care va organiza trageri la sorti la care vor participa toti utilizatorii/participantii unici si validati din site care au completat cel putin o data jocul si au obtinut cel putin o data un scor de minim 50 puncte.Prima etapa a concursului se incheie in data de 31 decembrie 2010.

Iar concursul continua si in 2011 cu inca 4 campanii a cate 4 autoturisme Dacia Duster.
Dar iata despre ce e vorba:
Mecanismul concursului:
* Pentru fiecare joc participantul trebuie sa raspunda la 10 intrebari;
* Fiecare intrebare are 4 variante de raspuns. Participantul poate alege un singur raspuns la fiecare intrebare;
* Un participant poate juca de maxim 5 ori in 24 ore;
* Fiecare varianta de raspuns a fiecarei intrebari are un numar de puncte asociat (intre 0 si 10 puncte);
* Jocul este limitat la 180 secunde (inclusiv citire, intrebare, introuri, outrouri etc);
* Daca s-a terminat timpul alocat sau participantul inchide browserul sau se intrerupe conexiunea la internet , participantul nu poate inregistra scorul, dar ii este calculat in limita de 5 jocuri pe 24h (orice joc inceput se contorizeaza in limita de timp alocata, chiar daca participantul il inchide dupa prima intrebare sau in orice moment)
* Daca participantul are un minim de 80 puncte si a raspuns corect la toate cele 10 intrebari in maxim 120 secunde, se califica pentru intrebarea bonus.
* Intrebarea bonus are fix un raspuns corect din 4 variante de raspuns. TIMPUL alocat intrebarii bonus este de 10 secunde;
* Daca participantul raspunde corect, i se dubleaza sansele la tragerea la sorti pentru castigarea premiilor constant in autoturisme Dacia Duster si castiga un card BCR sau un card Goodbee;
* Daca timpul pentru concurs sau pentru intrebarea bonus expira – jocul este considerat terminat;
* Daca participantul termina jocul in timpul dat, indiferent cate puncte a acumulat, primeste un rezultat personalizat in format video, cu un link unic.
* Organizator este BCR (Banca Comerciala Romana)
Pentru mai multe detalii intra pe www.stiibanking.ro sau pe pagina de facebook.

Stii Banking si Castigi se vede si la PRO TV. Duminica, 12 decembrie, dupa stirile de la ora 13:00. Bineinteles, impreuna cu Mihai Calin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu