joi, 30 decembrie 2010

Protest impotriva taxei auto & Pretul combustibilului - Tg.Jiu - Ploiesti

Protestele faţă de scumpirea carburanţilor continuă. După ieşeni şi bucureşteni a venit rândul celor din Ploiesti si Tg.Jiu.



Zeci de soferi au blocat aseară accesul intr-o benzinarie din Târgu Jiu nemultumiti de majorarea preţului benzinei. Strategia lor este să alimenteze puţin şi foarte încet şi apoi să plătească doar cu mărunţiş. În felul acesta, activitatea în benzinării se blochează.
Traficul a fost îngreunat la ieşirea din Târgu- Jiu timp de mai bine de o jumătate de oră iar protestul s-a mutat dintr-o benzinărie în alta. "Nu este corect, preţul benzinei ar trebuie să fie în valoarea salariului, Noi avem preţul benzinei la fel ca în Anglia sau în alte ţării unde salariul este de 1500 de euro, 1500 de lire", a spus un şofer.



Soferii ploiesteni au protestat impotriva cresterii pretului benzinei.
Aproximativ 20 de soferi s-au intalnit in benzinaria Petrom vis a vis de Liceul Energetic pentru a protesta. In momentul in care toata lumea era prezenta acestia s-au deplasat la benzinaria Petrom, de pe DN1, pentru a alimenta.
0 de soferi au alimentat cat mai incet posibil pentru a ingreuna activitatea din benzinarie. Acestia au platit benzina cu monede de 50 de bani, pana la 1 ban.

Anumiti soferi au fost amuzati de aceasta ‘miscare’, insa altii au reactionat cu critici la adresa participantilor, acestia fiind deranjati de faptul ca trebuiau sa astepte neobisnuit de mult. Cei din urma au parasit benzinaria Petrom (DN1 – Ploiesti) fara a alimenta.



Astazi sunt anuntate alte proteste in Bucuresti, Bacau, Baia Mare s.a.m.d.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu