joi, 9 decembrie 2010

Dacia, lingoul de aur al Renault

Un articol publicat ieri de jurnaliştii francezi de la Le Figaro ne dezvăluie planurile de viitor ale celor de la Dacia.



Următoarele modele de serie pe care Dacia le va scoate pe piaţă în Europa vor fi un monovolum, o utilitară şi un model de dimensiuni mici destinat oraşului.

Informaţia a fost publicată astăzi de jurnaliştii cotidianului francez Le Figaro, care au analizat creşterea şi originile Dacia

Într-un articol intitulat "Dacia, lingoul de aur al Renault", jurnaliştii francezi analizează creşterea şi originile Dacia, scrie automarket.ro.

"Aceste noi modele vor inaugura o nouă etapă în termeni de design, iar preţurile lor vor fi mai coborâte ca niciodată", spune Alain Launay, directorul centrului de design pe care Renault l-a deschis acum doi ani în Bucureşti. Cele trei modele vor fi lansate începând cu anul 2012 pe pieţele europene.

Un alt element atins de materialul publicat de jurnaliştii francezi este fiabilitatea modelelor Dacia, care reuşesc să se situeze constant în fruntea topurilor europene de acest tip. "Cele mai multe defecte ale maşinilor de astăzi au la origine complexitatea sistemelor electronice. Modelele Dacia utilizează sisteme electronice de bază care au fost dezvoltate acum cinci-zece ani, deci sunt evident mult mai fiabile decât cele ale maşinilor de ultimă generaţie", spune Benoit Abadie, directorul adjunct al Centrului Tehnologic pe care Renault l-a inaugurat în acest an în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu