vineri, 24 decembrie 2010

De sarbatori 600 de radare pe sosele

Din experienta anilor trecuti, politistii stiu ca in perioada sarbatorilor de iarna soferii calca pedala acceleratiei mai tare, se „alimenteaza“ la volan, incalca reguli de circulatie.



Si s-au gandit ei sa scoata pe sosele mai mult de 600 de radare pe care le vor instala pe rutele cele mai circulate in aceasta perioada si pe cele cunoscute ca fiind preferate de conducatorii auto pentru deplasarile spre zonele de agrement.

Valorile de trafic vor creste in special pe principalele drumuri care leaga provinciile istorice si respectiv Capitala de Valea Prahovei.

Politia recomanda soferilor sa nu circule pe drumurile care se aglomereaza in aceasta perioada a anului si sa foloseasca rute ocolitoare daca sunt nevoiti sa se deplaseze in afara localitatilor.

Cel mai intens trafic se va inregistra pe D.N. 1, pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Brasov (se recomanda folosirea rutelor alternative: D.N. 1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Brasov;
- D.N. 7 - D.N.71 Bucuresti - Targoviste - Pucioasa - Sinaia - Brasov), pe Autostrazile A2 Bucuresti - Constanta si A3 Gilau - Turda (rute alternative D.N. 2 - D.N. 2A Bucuresti - Urziceni - Slobozia - Constanta, respectiv D.N. 1 Turda - Cluj Napoca), pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti (ruta alternativa, D.N. 7 Bucuresti - Gaiesti - Pitesti), pe traseul D.N 2 Bucuresti - Bacau - Roman, dar si pe ruta Bucuresti - Alexandria - Rosiori de Vede - Caracal - Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu