vineri, 24 decembrie 2010

Polita RCA si in rate

Vesti bune pentru soferii care trebuie sa-si reinnoiasca politele de Raspundere Civila Auto (RCA) in aceasta perioada! Multe dintre companiile de asigurari accepta plata in rate a primelor de asigurare. Oferta este valabila, insa, doar in lunile decembrie si ianuarie.

Aproximativ 1,5 milioane dintre soferi sunt nevoiti sa-si achizitioneze o noua polita RCA in perioada imediat urmatoare. Iar companiile de asigurari vin cu oferte care mai de care mai tentante. Multe dintre ele accepta plata in rate cu sau fara dobanda. In aceasta perioada, pensionarii si bugetarii sunt privilegiati la capitolul incheierii politei auto.



Pentru ei, unele firme fac si reduceri semnificative la incheierea asigurarii. De exemplu, la BCR clientii pot plati polita in sase rate fara ca banca sa perceapa dobanda. Se impune insa ca asiguratorii sa plateasca rata lunara integral in perioada de gratie. De asemenea, compania Groupama ofera clientilor care incheie polita de Raspundere Civila Auto asistenta rutiera fara sa plateasca in cazul unui accident, furt sau act de vadalism. In plus, firma asigura tractarea autovehiculului in limita a 100 de kilometri de la locul accidentului. Si Uniqa accepta plata in rate fara sa perceapa dobanda. Oferta este valabila insa doar pentru posesorii unui card de credit la Raiffeisen Bank.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu