sâmbătă, 4 decembrie 2010

Dacia Duster in Australia cu volan pe dreapta !

Una din pieţele unde am putea vedea o versiune cu volan pe dreapta din gama low-cost Dacia SUV Duster ar putea fi Australia, spune constructorul francez Renault.



Drive.com.au scrie că în cazul în care într-adevăr Duster ajunge pe sol australian, acesta ar fi cel mai probabil purta insigna Renault, mai degrabă decât Dacia, deoarece baietii francezi vor să evite suprapopularea pietei locale cu mai multe marci.
Dacia Duster a fost una din finalistele Maşina Europeană a Anul 2011 , dar a fost plasat pe ultima poziţie în competiţie câştigată de Nissan Leaf, dupa o votare gen Eurovision.

Masina este oferita în Europa, cu o gamă de trei motoare pentru ambele versiuni 4x2 şi 4x4: un motor pe benzina (1.6 16V 110CP) şi două motoare diesel (dCi 85 şi dCi 110). Dacă avem încredere în cifrele oficiale Dacia (şi noi într-adevăr ar trebui, deoarece cele mai multe dintre aceste motoare sunt deja disponibile pe diverse vehicule Renault), versiunile dCi emit de la 135g de CO2/km pentru versiunea 4x2 (care se califică pentru semnatura Dacia eco2) şi de la 145g de CO2/km, în cazul versiunii 4x4.

Există o mulţime de zvonuri cu privire la viitorul SUV, mai ales că Renault cauta continuu modalităţi de a beneficia de popularitatea în creştere Dacia România în afara,dar si pe piaţa internă.
Voci autorizate afirma ca Renault lucreaza la o versiune specială a Duster cu o unitate automata, in timp ce altele prevăd o configuraţie volan pe dreapta pentru piata din Marea Britanie si Australia unde vor ajunge în 2012.

via:autoevolution

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu