joi, 9 decembrie 2010

Castigatorul de la Petrecerea Secret Party Sandero Orange

Fericitul castigator al masinii este din Arad si se numeste Bogdan Popescu si nu era prezent la petrecere.



Aseara a avut loc petrecerea “Secret Party” by Dacia Sandero in Kristal Glam Club. Ca sa poti intra la acesta petrecere trebuia sa accesezi un site unde aveai de descoperit opt indicii, fiecare indiciu te ducea mai departe , iar la ultimul trebuia sa completezi o invitatie si daca erai extras puteai participa la petrecerea din Kristal.

La acest party putea participa orice care se califica la extragere, asa ca au venit multi si din tara de diverse varste carora li s-a promis o petrecere pe cinste. Pe langa decernarea premiului cel mare , o Dacia Sandero toti cei prezenti au dansat pe ritmurile dj-ilor Cosmim si cunoscutul Parov Stelar care se afla la a patra vizita in tara noastra. Pentru multi invitati acestia erau necunoscuti, dar au batut atata drum pentru ca se anunta o mare petrecere care se termina cu un after party sustinut de Khldja – Dj Rusu & Flore.





Au participat in jur de 2000 de persoane din toata tara.

Un comentariu:

  1. Am fost si eu la party aseara, iar cei de la Parov Stelar au intrecut asteptarile mele.. I-am cautat pe youtube inainte, i-am ascultat, mi s-a parut ok muzica lor, dar live e cu totul alta experienta.. Daca ar mai veni de zece ori de acum incolo tot m-as mai duce... Prima parte a petrecerii a fost mai "linistita" (cred ca se putea face mai mult), dar dupa marea extragere lucrurile au mers unse :)... Cel putin asta e parerea mea..probabil altii considera altceva :)

    RăspundețiȘtergere