sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Taxi Driver Dacia Logan

Soferul de taxi, carutasul zilelor noastre. intotdeauna isi ingrijeste calul. Un cal mai metalic, ce-i drept, dar asta-i viata.
Conteaza sa ajungi la locul cu pricina, prin mijloc de scurtatura !
Un subiect delicat pe care multi il ocolesc sau evita sa-l abordeze.
Eu cred ca nu-l putem ignora,mai ales ca vorbim aici de zeci de mii de masini de taxi Dacia Logan sunt conduse zi si noapte de oameni care incearca totusi sa-si castige existenta.
Eu personal stiu taximetristi care sunt pasionati de masinile lor si chiar vin la intalnirile saptamanale ale Loganistilor. Sa nu uitam ca acum 5 - 6 ani ei au fost primii care au dat tonul tuningului pe Loganuri(chiar daca multi considerau ca sunt kitsh-uri). Era un inceput !


Taximetristii astia se asorteaza tare bine cu taxiurile lor...vorba aia..."omul sfinteste locul".
ma gandeam si eu intr-o zi ca se aseamana foarte bine domnii cu masinile lor. Se cunoaste cui ii pasa de ce face si cu ce face, lucru care se vede si din modul de a conduce, obraznic, bagaret, sau mai domol, cu respect pentru ceilalti 'traficanti'( mai rar intalnesti domni din astia, dar mai sunt - slava domnului). Mai toti se adreseaza pasagerului cu tot felul de comentarii: la trafic, la vreme, la locul unde vrei sa ajungi, la rude sau la masina. Sunt si cei care tac tot timpul daca nu sunt provocati si te lasa cu gindurile tale, ca nici nu stii cind ai ajuns si atunci te gindesti repede daca ai ajuns unde voiai si, chiar, ce repede ai ajuns, oare pe unde te-a adus...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu