miercuri, 24 noiembrie 2010

Dacia Logan o masina populara



Ce face din Dacia Logan un model atat de popular pe piata din Romania? Cat de accesibil este acest model pentru o familie cu un venit mediu? Cati kilometri trebuie sa aiba masina, raportati la anul de fabricatie, ca rulajul sa fie considerat decent? Cum influenteaza anul de fabricatie, pretul mediu al unui Logan second hand? Acestea sunt doar cateva din intrebarile la care va vom raspunde in baza statisticilor Auto Index.

Nu mai este un secret pentru nimeni succesul Dacia pe piata autohtona si nu numai. Modelul Logan reprezinta unul din cele mai importante propuneri ale constructorului roman pe segmentul low-cost. Costurile de intretinere si de exploatare fac ca acest autoturism sa fie preferat de romani si la mana a doua. In plus, piesele de schimb sunt ieftine, iar raportul echipare/pret de achizitie este unul rezonabil.

In oferta Logan la varsta a doua, exemplarele din prima generatie (2004-2009) reprezinta ponderea cea mai consistenta. In privinta fiabilitatii, Dacia Logan nu pune probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu