vineri, 5 noiembrie 2010

Drag Racing – 7 Noiembire 2010 – Arad



La Arad se va desfasura in perioada urmatoare prima editie a Drag Racing Arad competitie nationala de accelerare auto pe distanta standard internationala de 400 de metri. Evenimentul va avea loc duminica, 7 noiembrie 2010, de la ora 9, in incinta Aeroportului Arad.
La eveniment participa atat piloti din toata tara, reprezentanti ai diferitelor cluburi de acest gen, cat si pasionatii din Arad si orasele apropiate: Timisoara, Oradea, Deva sau Cluj. Printre masinile prezente vor fi si cele special pregatite pentru astfel de curse, care dezvolta peste 600 de cai putere, dotate cu turbo compresoare, sisteme de nitro si alte modificari aduse motoarelor si caroseriilor pentru cresterea performantelor competitionale.

In ziua competitiei, pana la ora 12 se vor desfasura antrenamentele, dupa care vor incepe sesinunile de calificari. De la ora 15, se va da startul oficial al competitiei, care va dura aproximativ pana la ora 17, cand vor fi anuntati castigatorii si va avea loc festivitatea de premiere. Premiile vor fi oferite de sponsori si vor consta in produse din domeniul auto: jante, uleiuri si accesorii.

taxa de participare 100 ron
taxa pt spectatori 15 ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu