sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Rally-Kart Comlosu Mare

S-a tras cortina peste sezonul automobilistic judetean. Rally-Kart Comlosu Mare a fost ultimul bal din Campionatul de Automobilism Timis pe 2010. O runda in care spectacolul a fost asigurat de proba speciala pe iarba.


Dupa 11 etape atractive si disputate, cel mai puternic campionat judetean din tara - asa cum le place organizatorilor sa se laude - a luat sfarsit. Ultima runda a fost de asemenea una speciala, singurul raliu disputat in intregime intr-o comuna, Comlosu Mare.
Lupta pentru podium fiind incheiata aproape in intregime la toate clasele, etapa de la Comlos a fost lipsita de prezenta catorva participanti. In total 26 de masini s-au aliniat la startul intrecerii, la ora 10, in centrul comunei. Dupa cele trei probe speciale in lungime totala de 3 kilometri, toata lumea a trecut bine linia de finis.

In absenta favoritilor, la clasa licentiatilor s-a impus A. Andrei (Honda Civic) cu cel mai bun timp al zilei: 2:33.65. Podiumul a fost completat de S. Mihoc (Ford Escort) si de S. Tirla (Renault Clio). Victoria la nelicentiati i-a revenit D. Popa (Opel Corsa), urmat de O. Almasa (Opel Astra) si G. Bartha (Dacia Logan). La feminin a castigat M. Chiriescu (Mitsubishi Colt), urmata de D. Milicin (Dacia Logan) si de R. Copoceanu.

In fine, in clasamentul pe echipe au punctat Tapas Blitz Rally Team (14 puncte), X Motorsport (9 puncte) si Urban Racers TM (7 puncte).

via: agenda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu