luni, 29 noiembrie 2010

Gala Campionilor FRAS - 11 decembrie 2010




Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) organizeaza “Gala Campionilor 2010”, eveniment care marcheaza sfarsitul de an competitional al campionatelor nationale Dunlop 2010 .

11 decembrie este ziua dedicata celebrarii automobilismului in Romania prin doua evenimente strans legate intre ele, care ii reunesc pe cei mai buni piloti ai sezonului 2010 .

In prima parte a zilei turistii si locuitorii din Sinaia sunt inviati la “Rally Show” pe circuitul amenajat pe strada principala a orasului. Campionii din 2010 ii vor avea in dreapta persoane publice, oficialitati, jurnalisti si cativa spectatori, carora le vor oferi o parte din adrenalina si suspansul pe care ei il traiesc la fiecare cursa. Rally show-ul incepe la ora 13:00, in fata hotelului Sinaia .

Spre seara, Casino Sinaia va gazdui festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din 2010 la raliu, viteza in coasta, karting, off road, slalom paralel, rally sprint, rally cross si rally raid. Peste 500 de invitati sunt asteptati la seara de gala a automobilismului sportiv romanesc, incepand cu ora 18:00 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu