joi, 25 noiembrie 2010

Intalnire Regionala La Deva 18-19 Decembrie 2010 - preview

Intalnirea regionala din acest an, se va tine in perioada 18-19.12.2010, locatia a fost aleasa lacul Cincis, hotel Casa Alba. Hotelul are 30 de camere toate au baie proprie si tv, 10 camere cu pat matrimonial si 20 de camere cu 2 paturi ( paturile nu se pot uni), majoritatea camerelor sunt cu vedere spre lac, apa calda non stop. Restaurantul are o capacitate de 170 de locuri + loc de dans. Parcarea este incapatoare, locatia este imprejmuita si pazita.

Pretul unei camere este 80 de lei, iar masa festiva 35 de lei

Va reamintesc ca in 21 decembrie 2008 a mai fost o intalnire de acest gen.Au fost peste 60 de persoane si 36 masini si asta a fost neprogramata sa zic asa.

Intalnirea Regionala LoganClub la Deva 2008

Vezi mai multe video din auto-moto



Adevarul e ca nu a fost programata dar i s-a facut un lobby puternic. De asemenea, in anul acela nu prea au existat regionale (sau cel putin nu la nivelul de anul asta), oamenii erau "disperati" dupa o intalnire si o alta idee a fost "ridicarea" celor din Deva care se intalneau in numar redus la acea vreme. Din aceste motive, participarea a fost cu mult peste orice nivel asteptat de catre noi. A fost de fapt prima intalnire care a aratat ca "se poate" si un numar mare de participanti chiar si pentru o intalnire de cateva ore.

2 comentarii: