duminică, 7 martie 2010

Dacia Duster pleaca deja la export


La Mioveni se produc circa 25 de SUV-uri pe ora, cele mai multe luând deja drumul portului din Constanta.
Nici nu s-a lansat bine Dacia Duster la Salonul de la Geneva, ca linia de productie de la Mioveni s-a si pus în functiune.

Capacitatea de productie maximala instalata la Mioveni este de 25 de vehicule Duster pe ora, conform Adevarul. La aceasta data, însa, respectiva capacitate nu este folosita decât partial, la Mioveni producându-se circa 100 de masini pe zi.
Daca piata o va cere, Dacia ar putea produce pâna la 600 de vehicule Duster zilnic, iar cu timpul modelul Duster ar putea reprezenta peste o treime din productia de la Mioveni.

La jumatate lunii aprilie, primele modele Duster vor ajunge la dealeri care vor derula, în perioada 15-18 aprilie, operatiunea „Porti Deschise", toti cei interesati putând sa încerce SUV-urile produse la Mioveni.

Cel mai ieftin SUV din lume se pregateste deja de export, autocamioane încarcate cu Dacia Duster îndreptându-se spre portul din Constanta.

Un comentariu:

  1. Dacia Duster in echipare de varf, adica A/C manual, geamuri electrice, radio-CD cu Mp3, tapiterie de piele ecologica si pachetul “crom” costa doar 18.000 de euro. Mult, dupa parerea mea, pentru o masina care in nivelul maxim de echipare nu reuseste sa ofere cele 5 stele la siguranta ale altor modele, culmea, la acelasi pret.

    Nu cred ca o sa cumpere nimeni o Dacia de 18.000 de eur, baza cred ca o sa fie cea de 15.000 de euro, care ofera un motor diesel si un nivel sub medie de echipare.

    Dacia Duster reprezinta o evolutie pentru Dacia si cred ca este un progres pentru brandul acesta, insa, mai este mult pana departe.

    http://mihacom.wordpress.com/2010/03/07/dacia-duster-suv-ul-care-defapt-este-crossover/

    RăspundețiȘtergere