duminică, 14 martie 2010

Cupa VSS - SpectacoL

Show automobilistic pe kartodrom !
De toate acestea s-au putut bucura pasionatii de adrenalina care au înfruntat frigul şi au dat o fugă până la kartodromul „VIK Power” pentru a urmări „Cupa VSS Racing”.
Organizator a fost Sorin Bălan, un timişorean pe care il cunosc personal si care a adunat circa 70 de piloţi din diverse colţuri ale ţării şi i-a repartizat în grupe, conform cailor putere (0-75, 76-105, 106-149, 150-199, peste 200). Aradul a fost ales în condiţiile în care oraşul de pe Bega nu are o pistă adecvată.

Momentan, clubul VSS Racing nu este afiliat la Federaţie, iar Bălan a făcut eforturi pentru a putea fi găzduită în premieră, cu sprijinul autorităţilor locale, o asemenea manifestari.

Concursul a debutat ieri iar organizatorii spun că s-au înscris în competiție peste 70 de mașini de-o frumusețe rară, tunate, care vor face deliciul celor care aleg să își petreacă câteva ore din weekend în cunoscuta locație “Las Vegas”.
Printre mărcile de mașini prezente în concurs se numără Daewoo, Peugeot, Renault, Dacia, Toyota, Ford, Audi, Opel, Subaru, Honda, Mitsubishi, Mini și Volkswagen. Circuitul este organizat de către Primăria și Consiliul Județean Arad, iar marele premiu este Cupa VSS.

La primul circuit, cel de ieri, au participat sute de arădeni, mai ales că printre concurenți se numără și câteva domnișoare. Acestea participă la circuit cu mașini de o capacitate cilindrică mai mică.


Au participat si mai multe masini Dacia Logan pe care le prezint in cateva poze sugestive.





Felicitari tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu