marți, 2 martie 2010

Primul Duster merge la Traian Basescu


Presedintele Traian Basescu va fi primul client care va beneficia de SUV-ul Dacia Duster. Seful statului va intra in posesia automobilului la inceputul lunii aprilie, au declarat reprezentantii Automobile Dacia.
Noul model va fi livrat catre dealerii din Romania in data de 15 aprilie, insa inscrierile pentru Duster se pot face incepand din 2 aprilie.

Modelul Duster va fi lansat in primavara acestui an si in Europa, Turcia, Africa si Magreb (Tunisia, Algeria, Maroc, Egipt, Libia si Mauritania).

Incepand din luna iunie, masina va fi disponibila, sub marca Renault, si in Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si unele tari din Africa.

Dacia a pasit cu dreptul pe segmentul SUV-urilor, noul Duster anuntandu-se deja un succes memorabil, asemeni Loganului. Pretul de pornire pentru modelul romanesc este de 10.500 de euro cu TVA inclus.

Loganul lui Traian Basescu

Faptul ca seful statului va conduce o masina romaneasca nu este o premiera. Serviciul de Protectie si Paza a pus, in luna noiembrie 2008, la dispozitie presedintelui Traian Basescu, o masina Dacia Logan, achizitionata in 2007 prin licitatie de la firma Ager Leasing.

La acea vreme, seful statului urma sa o foloseasca in locul autoturismului i Volkswagen. Autoturismul Dacia Logan, pe care Traian Basescu l-a condus pentru o vreme din dorinta de a incuraja achizionarea de produse romanesti, nu avea dotari sau echipamente speciale, iar motorul era de 1.6 litri MPI.

"Eu circul, cand conduc eu, cu un Volkswagen. De maine va asigur ca voi circula cu o Dacie. Tot de maine, ma uit de zece ori atunci cand fac cumparaturile sambata si duminica, deci de saptamana viitoare, sa cumpar rosii romanesti, lapte romanesc, unt romanesc. Asa fiecare din noi poate ajuta economia romaneasca", a declarat Traian Basescu la acea vreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu