sâmbătă, 27 martie 2010

Loganul Stealth by Bogdan


Bogdan este un tanar in varsta de 22 de ani pentru care automobilul este un mijloc de exprimare al personalitatii. Masina sa, o Dacia Logan 1.5 DCI nu exceleaza la capitolul cai putere dar aspectul ei o face sa iasa din multime.
Pe vremuri era si supranumit si "avionulnegru" din cauza vopselei gen Stealth care il face aproape invizibil noaptea.
A schimbat bara fata si bara spate, a montat jante noi, i-a pus o toba destul de mare, geamurile au o tenta mai inchisa, stopurile folosesc tehnologie LED. A vrut neaparat ca masina sa fie negru mat. In vara anului 2007 a vopsit-o contra sumei de 7.000 RON. A dorit sa faca un tuning cat mai curat fara schimbari majore la exterior. Motorul este unul 1.5 dci de 65CP resoftat la 85CP. De asemenea la interior am mai executat mici modificari si anume am imbracat volanul si schimbatorul in piele, a montat led-uri in bord si consola si fetele de usi au fost vopsite in negru.
Vrea sa montez praguri laterale, sa schimbe evacuarea cap-coada si eventual sa mai lucreze putin la partea din fata. Momentan masina are un set de arcuri sport dar se gandeste la o suspensie mai rigida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu