luni, 22 martie 2010

Comanda si tu o Dacia Duster


Mai precis, o puteti vedea, testa si comanda incepand cu 13 aprilie.
Chiar daca nu a fost lansata inca la vanzare, reprezentantele Dacia au inceput de cateva saptamani sa ia comenzi. Multi romani se grabesc sa comande masina pentru a fi siguri ca vor fi printre primii proprietari a SUV-ului romanesc.

Cele mai multe comenzi de pana acum, 80%, au fost facute pentru cea mai scumpa varianta, 1.5 dCi, cu 110 CP, care are un pret de pornire de 15.600 euro.

Fiecare face ce vrea cu banii lui, insa, in acest caz, sa comanzi o masina pe care nu ai vazut-o decat in poze, poate nu e cea mai fericita decizie.

Din acest motiv, recomandarea ar fi sa asteptati pana in aprilie, sa mergeti la dealer, sa o vedeti, sa o testati, dupa care sa va decideti asupra variantei, in cazul in care va hotarati sa cumparati o Dacia Duster.

Stati fara grija! Ajung pentru toata lumea! Vor fi produse peste 50.000 de masini Duster in Romania, pana la sfarsitul anului, potrivit vicepresedintelui Dacia, Constantin Stroe.

In prezent, majoritatea masinilor Dacia Duster sunt fabricate in varianta 4X2, versiunile 4X4 fiind produse in urma comenzilor ferme din partea dealerilor.
Masina o puteti comanda la comerciantii Dacia incepand cu 13 aprilie. Avansul pe care trebuie sa il platiti este de 2.000 de lei si in cazul in care vreti sa achizitionati masina prin Programul Rrabla, puteti depune si voucherele pe care le aveti.

Atentie, in cazul in care ati depus un voucher sau doua si ati deschis comanda, nu mai puteti sa aduceti ulterior alte tichete pentru a folosi numarul maxim permis, adica 3. Comanda va fi facuta cu numarul de vouchere pe care le-ati depus odata cu plata avansului.

Restul banilor, minus contravaloarea voucherelor depuse, va putea fi achitat la livrarea masinii.

Daca va hotarati sa cumparati varianta 4X2, masina poate fi livrata pana la sfarsitul lunii aprilie.

In cazul in care vreti 4X4, va trebui sa asteptati cateva saptamani. Masina va putea fi livrata in a doua jumatate a lunii mai, potrivit unui dealer Dacia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu