duminică, 28 martie 2010

Un Logan Pick-up tunat !



Stim ca s-au mai vazut Dacii tunate cu succes. Desigur, ne gandim la berline, ca Loganuri sunt din ce in ce mai multe. Dar, ca idee, vreun banal "papuc" a vazut cineva? Sau mai noul Logan PickUp? Ei bine, uite ca cineva a avut curajul sa faca primul pas. O premiera ce merita mentionata si prezentata
Stim ca s-au mai vazut Dacii tunate cu succes. Desigur, ne gandim la berline, ca Loganuri sunt din ce in ce mai multe. Dar, ca idee, vreun banal "papuc" a vazut cineva? Sau mai noul Logan PickUp? Ei bine, uite ca cineva a avut curajul sa faca primul pas. O premiera ce merita mentionata si prezentata.
Incepand prezentarea din exterior, punctam jantele Wolfrace pe 17'', bara fata de la Pilot si pragurile de la acelasi producator, dar modificate ca sa se potriveasca cu linia masinii. Farurile au fost schimbate si au acum angel eyes. Garda frumoasa la sol a fost obtinuta cu ajutorul unor arcuri Eibach 9 -3 cm) si amortizoare Bilstein B4. Evacuarea finala nu a scapat de mana proprietarului si acum este semnata Borla. Elementul principal ramane, totusi, vopseaua de culoarea negru mat ce scoate definitiv masina din anonimat. Uite ca a iesit cu rima. Si, intr-adevar, da bine.

Interiorul prezitna scaune sport de la Sparco, fara urme de economie, fiindca acestea beneficiaza si de reglaje. DVD-ul Panasonic se incadreaza bine in bordul iluminat cu albastru si indicatoare cu plasma. Fetele de usi au fost si ele vopsite in negru, iar potrivirea cu exteriorul este reusita.
Planurile de viitor includ un motor 1,6 16V, pistoane, axe cu came si eventual o conversie turbo. In viitorul foarte apropiat se va monta un capac de bena realizat custom si frane noi pentru fata, cu discuri de 10 inci si etrieri cu 4 pistonase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu