joi, 4 martie 2010

Interior Dacia Duster


Principala diferentade interior dacia duster o reprezinta amplasarea la baza consolei centrale a unui nou panou care contine "butonul" de selecare a tractiunii (4x4, 4x4 Lock si 4x2) plus alte doua butoane, dintre care unul reprezinta cel mai probabil ESP-ul - fapt care ar face din Duster cel mai sigur model Dacia din punct de vedere al sigurantei active, iar celalalt ar fi butonul pentru Hill Descent Control - sistem prezent pe aproape toate SUVurile noi lansate in Europa in ultimii doi ani.

Ca minusuri in habitaclu trebuie subliniat ca butoanele care actioneaza geamurile electrice spate sunt positionate tot pe consola dintre scaune si nu pe usi, asa cum se intampla la aproape toate masinile. Pe de alta parte, Duster va putea fi echipat cu tapiterie din piele, volan multifunctional dar si sistem audio cu suport pentru MP3.
Pretul exact al lui Duster ramane in continuare un secret bine pastrat de Dacia, dar circula zvonuri cum ca acesta ar incepe undeva la 12.000 de euro si s-ar opri la 15.000 de euro - segment de pret in care in prezent se regasesc doar modele de segment mic cu tractiune integrala, precum Fiat Sedici, sau Suzuki SX4.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu