sâmbătă, 9 octombrie 2010

Ultima runda si in Cupa Dacia Logan

Iasiul gazduieste in perioada 8-9 octombrie ultima runda din cel de al patrulea sezon al Cupei Dacia, competitie monomarca ce se desfasoara in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop. Dupa sapte etape in care Viorel Ivan s-a desprins categoric in postura de lider al clasamentului general, Cupa Dacia isi va stabili la Raliul Iasiului componenta podiumurilor.



Lupta este inca deschisa pentru podiumul clasamentului general, avand in vedere ca inainte de ultimii 129,4 km din sezon atat Adrian Grigore, Sebastian Barbu cat si Bogdan Nastase si Alex Mirea pot incheia pe una din cele doua trepte ramase libere. In clasamentul debutantilor Sebastian Barbu este lider si dovedeste ca trecerea de la schi la automobilism i-a fost benefica. Dupa locul trei obtinut la Raliul Aradului, unde a beneficiat si de abandonul lui Bogdan Nastase si de cel al lui Alex Mirea, sibianul ocupa locul trei in clasamentul general al Cupei Dacia avand sanse sa plece de la Iasi atat cu trofeul debutantilor cat si cu cel cuvenit locului trei.


Bogdan Nastase si navigatorul sau Alex Popidan vin la Raliul Iasiului sa isi apere sansele la podium dupa ce la Arad, in penultima etapa din acest sezon, au abandonat pe PS 3, cand in urma unei saritori nu au mai putut controla masina la aterizare.


Ramona Aur - copilot in Cupa Dacia

Fiica multiplului campion national de raliuri, Titi Aur va participa la Raliul Iasiului fiind copilotul lui Bogdan Vrabie. Decizia Ramonei de a concura cu o Dacia Logan vine sa sublinieze ca masinile din Cupa Dacia sunt o solutie buna pentru incepatori sau pentru cei care vor sa revina in raliuri. Din a doua categorie face parte si Bogdan Stanoiev care dupa incidentele avute in WRC si decizia de a renunta la viata competitionala a revenit in 2010 la cateva etape din Cupa Dacia, reusind la Raliul Aradului sa termine pe locul doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu