sâmbătă, 16 octombrie 2010

Grand Prixul Lugojului


Grand Prixul Lugojului a deschis sezonul de toamna in Campionatul judetean de Raliuri. Pe o vreme ploioasa care nu a facut decat sa le puna la incercare, cei 30 de participanti au pus stapanire pe zona centrala a orasului de pe Timis.
Cel mai puternic campionat judetean din tara, cel al Timisului, a incheiat lunga vacanta de vara astazi, odata cu prima etapa din stagiunea de toamna. In frunte cu primarul Francisc Boldea - care a avut onoarea de a da startul -, Lugojul s-a strans sa ii vada la treaba pe "meseriasii" din Campionatul de AUtomobilism Timis.

La linia de start s-au adunat exact 30 de echipaje, iar lupta cu secundele a fost ca de obicei stransa. Cu atat mai mult cu cat traseul a fost unul mai lung, 1,15 kilometri, si mai complex, str.20 Decembrie 1989-Piata Victoriei,sensul giratoriu-str. Ion Creanga.
La clasa licentiatiatilor s-a impus Florin Staici cu Subaru Imprezza, 1:03.779, urmat la jumatate de secunda de Razvan Stanean (Peugeot 205) si la 3,5 secunde de Peter Nemeth (Renault 5).

La nelicentiati batalia a fost mult mai dura. Alin Scurtu (Opel Corsa) a terminat primul, urmat de Zoltan Martincsek (Peugeot 205) si Claudiu Popa (Mazda 323). In fine, la feminin s-a impus Dorina Jurca (Audi 3), urmata de Mirela Chiricescu (Renault 5) si Delia Milicin (Dacia Logan).

In topul echipelor au punctat XMotorsport cu 14 puncte, Urban Racers TM cu 12 puncte si Tapas Blitz RT cu 3 puncte.

Ultimele doua etape ale CAT vor avea loc pe data de 23 octombrie, Raliul Deta, si in 6 noiembrie, la Comlosu Mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu