sâmbătă, 2 octombrie 2010

Alain Prost si Dacia Duster impreuna si in 2011 in Trofeul Andros

Pentru al doilea an consecutiv, Dacia va lua parte la raliul desfasurat pe pistele de gheata ale Trofeului Andros. Alain Prost va conduce vehiculul de competitii Dacia Duster pregatit de catre Renault Sport Technologies. In sezonul 2009-2010, Alain Prost s-a clasat pe locul al doilea. Pistele Trofeului Andros testeaza din plin fiabilitatea vehiculelor, oferind marcii romanesti inca o ocazie de a demonstra ca robustetea si fiabilitatea vehiculelor sale se afla in genele Dacia.



Trofeul Andros este o competitie atipica in sportul auto pentru ca limiteaza folosirea solutiilor tehnologice complexe si costisitoare, evidentiind in schimb eficacitatea vehiculelor si a pilotilor. Dacia este o marca ce iese din tipare, cu o noua abordare fata de autovehicule, oferind elementele esentiale la un pret corect.

Alain Prost : "Succesul comercial al Dacia Duster dovedeste ca nu sunt singurul care a fost cucerit de aceasta masina de teren!"

De ce va reinnoiti contractul cu Dacia pentru sezonul 2010-2011 al Trofeului Andros?
"Sezonul trecut a demonstrat ca debutul Dacia in sportul auto este foarte promitator. Desi a trebuit sa dezvoltam o masina noua, am reusit sa facem fata provocarii si adversarilor nostri mai rodati. Faptul ca am terminat pe locul doi intr-o competitie atat de dificila a reprezentat un inceput bun, si atunci de ce sa ne oprim aici? In plus, m-am atasat de marca Dacia, o marca ce a stiut sa se impuna pe piata auto in foarte scurt timp. In plus, succesul comercial al Dacia Duster dovedeste ca nu sunt singurul care a fost cucerit de aceasta masina de teren!"

Care sunt sansele Echipei Dacia pentru sezonul 2010-2011?
"In mod sigur vom beneficia de experienta de anul trecut si vom avea mai mult timp sa ne pregatim, spre deosebire de anul trecut, cand proiectul a demarat mai tarziu. Impreuna cu cei de la Renault Sport Technologies am lucrat la cinematica celor patru roti directoare si la calibrarea motorului pentru vehiculul Duster de competitie."

Ce rezultat doriti sa obtineti in acest sezon?
"Duster este un vehicul fiabil si robust, Echipa Dacia functioneaza bine, avem experienta de anul trecut pe care sa ne putem baza, deci toate ingredientele pentru a obtine un rezultat si mai bun decat cel de anul trecut!"

Sursa: Dacia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu