marți, 12 octombrie 2010

Interventie mascata cu Dacia Duster

Politia comunitara a primit de astazi noile masini de interventie. Este vorba de Dacia Duster care a intrat in echiparea politie pentru interventii, la circulatie si la ordinea publica. Masinile Dacia Duster de politie sunt dotate cu diferite echipamente, dar si cu un grilaj special care desparte raufacatorii arestati de politistii de pe locurile din fata.



Sunt politistii locali care, incepand de astazi, umbla prin Capitala in noile masini. In total, 40 de autovehicule, nou-noute, branduite cu inscriptia Politiei Locale, pregatite sa ia ca din oala infractorii.

Dintre toti agentii, cel mai bucuros a fost Claudiu Geamanu. Pana zilele trecute patrula pe scuter. Acum conduce un Duster de interventie, cu girofar si statie cu GPS.

In plus, masina are si puscarie mobila, dar si o cutie de transport valori. "Sunt patru tipuri de autovehicule: de ordine publica, de circulatie, de interventie ordine publica si de interventie majora", ne explica Razvan Popa, purtatorul de cuvant al Politiei Locale.

Acestea din urma au tractiune integrala si vor fi folosite doar pentru scandaluri majore. Automobilele au costat trei milioane de lei, bani de la bugetul local al institutiei.

Suv-urile sunt dotate si cu grilaje pentru a-i proteja pe politisti de infractorii agresivi.


Sursa: click.ro

Un comentariu:

  1. Cred ca masina e mai buna ca echipajul :)) Eh, exageram si eu.

    Ai un blog interesant, te-ai gandit sa participi la un concurs pe tema auto? Inscrierea e gratis pe Merita Citit :)

    RăspundețiȘtergere