vineri, 8 octombrie 2010

Dacia mareste din nou productia lui Duster



Dacia a anunţat că va mări din nou producţia lui Duster pentru a face faţă comenzilor. În aceste condiţii, uzina de la Mioveni va ajunge la capacitatea sa maximă, de 180.000 de exemplare produse pe an.
Preţul lui Duster a adus un val de cereri impresionant Dacia, care s-a văzut sufocată de comenzi peste noapte. În acest moment, vânzările merg foarte bine, însă problema de care se loveşte constructorul român este termenul de livrare. Producţia modelului 4x4 face ca unii clienţi europeni să aştepte exemplarul comandat chiar şi şase luni.

Pentru a reduce timpul de aşteptare, constructorul român a anunţat o creştere a producţiei lui Duster, a doua oară de la lansarea modelului 4x4 pe piaţă. În aceste condiţii, uzina de la Mioveni îşi va mări capacitatea de producţie de la 150.000 de unităţi pe an la 180.000 de unităţi, odată cu începutul lui 2011.

În aceste condiţii, Dacia va transfera o parte din producţia modelului Sandero la uzina marocană din Casablanca. Succesul de piaţă înregistrat de Duster în doar cinci luni de la lansarea oficială pe piaţa europeană este unul peste aşteptări. SUV-ul românesc a reuşit să atingă deja 75.000 de unităţi comandate.

via | caradisiac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu