joi, 21 octombrie 2010

Sandero Stepway Concept

Biroul de design Renault din Brazilia se pregăteşte să lanseze un nou concept bazat pe modelul Sandero, mai exact pe versiunea mai înălţată a acestuia, Stepway.



Cine îşi mai aduce aminte de conceptul trăznit Sandero Sand'up, prezentat în urmă cu doi ani la Salonul Auto de la Sao Paolo? Probabil mulţi au uitat de vehiculul recreaţional, creat de biroul de design Renault din Brazilia pentru a impresiona publicul din întreaga lume.

Popularizarea conceptului cu faţă de Sandero i-a determinat pe brazilieni să îşi dorească o reeditare a spiritului creator, cu un nou concept inovativ, aşteptat la acelaşi salon sud-american. Până la debutul oficial însă, designerii au început să stârnească curiozitatea publicului cu o serie de patru imagini, care trădează detalii mărunte din aspectul viitorului concept bazat pe Sandero.



Se pare că de această dată conceptul va avea la bază varianta cu gardă la sol ceva mai mare a modelului româno-francez, Sandero Stepway, ceea ce înseamnă că am putea vedea o creaţie cel puţin ciudată. Voci neoficiale vorbesc despre conceptul care ilustrează o serie de elemente de design, programate să ajungă în serie pe varianta facelift a modelului Sandero.

Potrivit declaraţiilor oficiale emise de brazilieni, Sandero Stepway Concept va fi un studiu de design adresat în primul rând femeilor. Tocmai de aceea, designerii susţin că prototipul va explora noi alternative de personalizare, de culoare, de texturi şi alte decoraţiuni.




via | leblogauto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu