miercuri, 6 octombrie 2010

Flota de 180 de Sandero pleaca la Borsec



Dacia anunta livrarea unei flote de 180 de exemplare Sandero catre compania romaneasca Romaqua Group Borsec.

Dacia a incheiat un contract cu compania Romaqua Group Borsec ce prevede achizitionarea de catre aceasta din urma a unei flote de 180 de vehicule Sandero. Livrarea vehiculelor se va face esalonat, iar prima transa a fost predata miercuri, 6 octombrie. Prin acest parteneriat cu Dacia, Romaqua Group Borsec isi afirma increderea intr-un produs fabricat in Romania, a carui calitate a fost confirmata pe plan international. Colaborarea va continua si in cursul anului 2011, cand sunt prevazute noi achizitii.
Livrarea celor 180 de vehicule Sandero se realizeaza prin intermediul agentului autorizat Dacia „Meridian Sud”, unul din cei noua agenti pe care marca Dacia ii detine la nivelul capitalei. Acesta face parte din societatea „Meridian Grup”, care activeaza de 15 ani in domeniul vanzarii de vehicule noi Dacia si Renault. Complexul auto „Meridian Sud” cuprinde un showroom bimarca intins pe o suprafata de 15.000 m2 si mai multe ateliere destinate activitatii de service, care ocupa 5000 m2.

Modelele Dacia Sandero achizitionate de Romaqua Group Borsec sunt dotate cu motorul economic si ecologic 1.2 16V 75 CP, deja aliniat normelor de poluare Euro 5. Printre echipari se numara ABS cu EBV si asistenta la franarea de urgenta (AFU), airbag-uri pentru sofer si pasager, radio CD 2x15W, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie si aer conditionat. Vehiculele urmeaza sa fie utilizate de catre agentii de vanzari Romaqua Group Borsec care isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul tarii.

“Motivele pentru care am ales Dacia Sandero sunt multiple: raport excelent pret/calitate, costuri reduse de intretinere si, cel mai important, faptul ca astfel sustinem industria romaneasca. Avem cu totii suficiente argumente pentru a avea incredere in produsele fabricate in Romania si pentru a actiona sub deviza cumparam produse romanesti” - a declarat Mihaela Draghici, Director P.R Romaqua Group Borsec.

„Modelul Dacia Sandero in aceasta configurare este foarte bine adaptat cerintelor posesorilor de flote. Acesta prezinta costuri de achizitie reduse si ofera clientilor siguranta (datorita echiparii cu airbag-uri si ABS) si confort (radio CD si climatizare)”, a declarat Fabrice Cambolive, Director Comercial Dacia-Renault-Nissan.

via: Dacia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu