duminică, 3 octombrie 2010

Rally Cross Timis - etapa a 3 a

Pe circuitul de macadam de la Dinias, usor modificat pe motive de siguranta, s-a disputat, sambata, cea de III-a etapa a Campionatului de Rally Cross Timis, competitie ce n-a dus lipsa de momente pline de specaculozitate.



Cu toate ca traseul a fost scurtat la 900 m pentru a oferi participantilor conditii de siguranta cat mai bune, abandonurile n-au fost deloc rare, inregistrandu-se doua forfeituri chiar si inainte de startul intrecerii. Ca atare, au concurat doar 22 de masini din cele 24 inscrise, care au luat parte la cele doua manse din care s-a retinut timpul cel mai bun.
De remarcat ca curajul la volan si apetitul pentru viteza nu sunt apanajul exclusiv al barbatilor, caci printre piloti s-au numarat si doua reprezentate ale sexului frumos. Spectatorii, nu foarte numerosi dar foarte sonori, au asistat la cateva demonstratii de virtuozitate auto, virajele taiate scurt, derapajele care au ridicat nori de praf si zgomotul motoarelor turate la maximum facand sa creasca pulsul celor de pe margine.
La final, foile de concurs ale arbitrilor au consemnat pe urmatorii castigatori:

Juniori I: Aleman Carmen Denisa
Juniori II: Tudoreanu Raul

Clasa 1: Pentek Laszlo
Clasa 2: Krepelca Alexandru (Dacia Logan)
Clasa 4: Raducioiu Constantin

In clasamentul general conduc, in ordine, Raducioiu Constantin, Krepelca Alexandru si Tirla Sergiu, in timp ce liderul pe echipe este Pascota Racing Team, in componenta Raducioiu Constantin, Tirla Sergiu si Tudoreanu Raul.

Un comentariu: