sâmbătă, 23 octombrie 2010

Deta Rally&Kart 2010


Penultima reprezentatie judeteana a sezonului 2010 a reunite la start 23 de participanti, grosul reprezentandu-l ca de obicei categoria nelicentiatilor. De data aceasta vremea a tinut cu organizatorii si conditiile au fost ideale pentru cursa. Cele patru probe speciale din Deta si Denta i-au solicitat la maxim pe concurenti. Toti au trecut bine, inregistrandu-se un singur abandon.
Batalia pentru primul loc a fost castigata de Florin Staici, acelasi invingator al majoritatii etapelor din actualul sezon al CAT. Pilotul de pe Subaru Imprezza a obtinut cel mai bun timp, 2:34.43, cu peste 3 secunde peste timpii celorlalti concurenti.

Pe locul doi s-a situat Sergiu Tirla (Honda CRX) si Peter Nemeth (Renault 5). La nelicentiati victoria i-a revenit lui Vlad Bunescu (Honda CRX), urmat de Bogdan Stanean (Peugeot 5) si George Bartha (Dacia Logan).

Si la clasa feminina este acelasi castigator ca si la Grand Prixul Lugojului, Dorina Jurca (Audi A3), urmata de D Milicin (Dacia Logan) si Raluca Copoceanu (Toyota Aygo). In topul pe echipe a punctat X Motorsport cu 20 de puncte, Tapas Blitz Rally Team, cu 13 puncte, si Urban Racers TM, cu 6 puncte.

Ultima runda a sezonului este programata in 6 noiembrie, atunci cand se desfasoara Raliul Comlosu Mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu