miercuri, 1 septembrie 2010

Drag Racing – 4 Septembrie 2010 – Slatina


Curse Accelerare 402 m
Auto Raliu Olt, SC RUS OIL Slatina cu sprijinul autoritatilor locale, organizeaza in SLATINA pe data de 4 Septembrie 2010 , un concurs de acelerare pe 402 m pentru autoturisme si sprint pe 201 m pentru motociclete.
Organizatorul isi propune o noua abordare a acestui gen de competitie sportiva, mult mai apropiat de regulamentele FIA, “European Drag Racing Campionship” sau din tarile vecine, in mod special la constituirea grupelor de concurs. Scopul declarat este incercarea de a scoate in evidenta pe langa performantele masinii si a valorii pilotului.
Competitia este destinata autoturismelor (motociclete) de “strada” care se pot (puteau) achizitiona din comert, fara moduficari majore in definitia constructorului si care dispun de un certificat de imatriculare valabil.
Evident vor fi admise si autoturisme modificate pentru competitii, dar acestea vor concura intr-o grupa separata, pentru clasamentul general.

Concursul se va desfasura pe bulevardul Cireasov, intre intersectia DN65/E574 (Craiova-Pitesti) cu DJ 546 Draganesti si str.Cristian = 1040 m, patru benzi de circulatie separate cu linie continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu