luni, 6 septembrie 2010

Nou Kit de Tuning pentru Duster de la Cobra


Casa germană de tuning Cobra, specializată în modificarea modelelor 4x4, a propus recent un pachet de accesorii estetice pentru SUV-ul românesc Dacia Duster.
După ce a atras atenţia tunerilor de la Elia AG şi a primit primul său pachet de personalizare, Dacia Duster se bucură de o nouă interpretare. De această dată, kitul de tuning vine de la mult mai populara casă Cobra, responsabilă pentru modificarea unor modele 4x4 cu blazon în Europa.

Specialiştii au ales o abordare mult mai individualistă a modelului românesc, pe care au instalat o bară de protecţie de dimensiuni mari, cu diametru de 60 de mm, finisată în crom, completată de un set de praguri laterale tubulare. Modelul 4x4, construit la Mioveni, face loc unei grile frontale modificate şi unei evacuări din inox, cu terminaţii al căror diametru ajunge la 80 de mm. Nu puteau lipsi jantele de 18 inch din aliaj, cu spiţe multiple, încălţate cu pneuri de 225/50.



Cobra anunţă în comunicatul oficial că pachetul de accesorii vine cu o garanţie de doi ani şi cu o certificare europeană, care nu va da bătăi de cap viitorilor proprietari atunci când vine vorba de omologare.

via | autoevolution

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu