luni, 6 septembrie 2010

Versiune VAN a lui Dacia Duster


Austriecii de la Fiskales LKW au realizat un kit de conversie VAN pentru Dacia Duster. Pachetul este oferit pentru toate versiunile de echipare ale SUV-ului din Mioveni.
Compania Fiskales LKW din Austria a propus un kit de tuning mai special pentru Dacia Duster. Aceştia propun o versiune Van a lui Duster, care oferă un volum de încărcare de 1.636 de litri şi o sarcină utilă maximă de 425 de kilograme. Versiunea 1.6 16v a lui Duster are un preţ de pornire de 12.508 euro în Austria echipată cu acest kit de conversie Van. Modelul din Mioveni este oferit şi în versiune van pe anumite pieţe, dar pachetul respectiv ( kit-ul de transformare VP/VS) nu este oferit şi pentru versiunile cu tracţiune integrală.

Cei de la Fiskales promit că vor realiza kit-ul de conversie VAN şi pentru Duster în versiunea 1.5 dCi 110 CP echipată cu tracţiune integrală. Preţul pachetului de conversie nu a fost încă anunţat. Acesta este prima conversie utilitară pe care a primit-o Dacia Duster de la debut, celelalte modificări anunţate până acum vizând suspensia, motorizările şi aspectul exterior.

În România, versiunea entry-level a lui Dacia Duster porneşte de la 10.941 de euro cu toate taxele incluse. Cea mai ieftină versiune cu tracţiune integrală pleacă de la 12.817 euro cu TVA inclus, în timp ce vârful gamei porneşte de la 16.255 de euro în versiunea 1.5 dCi 110 CP Laureate. Pachetul VP/VS nu este oferit pe piaţa din România deoarece există deja un model în gama Dacia care îndeplineşte cerinţele clienţilor în materie de transportat marfă - Logan Van.

Via | DaciaDuster4x4.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu