marți, 31 august 2010

Dacia Duster Off-road Experience la Timisoara



Timisorenii au trei zile la dispozitie pentru a verifica, chiar de la volan, performantele 4x4 ale primului SUV romanesc si sa participe la cel mai tare spectacol de off-road pe un circuit amenajat in oras.

Cel mai recent model al constructorului de la Mioveni va fi accesibil pentru un inedit drive-test, pe un traseu cu mai multe probe de dificultate, amenajat in parcarea Iulius Mall. Totul face parte dintr-o campanie a celor de la Dacia, denumita Dacia Duster – Off-road Experience, si care a programat la Timisoara, intre 3 si 5 septembrie, cea de a treia etapa.

„Am dorit sa oferim publicului posibilitatea sa testeze performantele 4x4 ale masinii in conditiile unui traseu cu multe probe de dificultate – spun cei de la Dacia – iar Timisoara reprezinta una din alegerile noastre ca loc de desfasurare”.



Precedata de cele de la Bucuresti si Mamaia si perecedand, la randul ei, pe cele care vor avea loc in saptamanile viitoare, la Cluj-Napoca si la Iasi, actiunea de la Timisoara este deschisa tuturor celor care vor sa testeze in primul rand primul SUV romanesc si concomitent, propriile abilitati de sofer.

Pentru public, prima zi de drive-test este programata asadar vineri, 3 septembrie, cand toti cei care se vor la volanul unui Duster sunt invitati, incepand de la ora 12,00, la Iulius Mall

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu