vineri, 10 septembrie 2010

Si alte variante de Dacia Duster


Vicepreşedintele Dacia a declarat recent că actualul Duster va da naştere unor derivate noi de caroserie în viitorul apropiat. Oficialul a refuzat însă să dea mai multe detalii.
După ce austriecii de la Fiskales LKW au dovedit că Duster poate fi folosit şi ca o mini utilitară, în presa de specialitate au început să apară zvonuri despre posibilităţile de conversie ale SUV-ului românesc.

Ideea unor modele derivate din actualul Duster a încolţit rapid, şi tot mai multe publicaţii au vorbit despre o variantă pick-up a SUV-ului, care să fie disponibilă şi cu tracţiune integrală, sau despre o variantă cu şapte locuri, în stilul fratelui de concern Nissan Qashqai+2. Până în prezent nu au existat decât speculaţii, prima confirmare indirectă a planurilor de extindere a gamei venind abia azi.

Într-un interviu acordat publicaţiei economice încont.ro, Constantin Stroe, vicepreşedintele Automobile Dacia, a declarat că în prezent conducerea se gândeşte şi la alte variante. "Pentru moment nu pot dezvălui detalii dar cu siguranţă veţi vedea Duster-ul şi în alte variante", a concluzionat Stroe.

Rămâne de văzut ce proiect va aproba conducerea de la Mioveni şi direcţia în care se va extinde SUV-ul românesc.

via | incont

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu