joi, 23 septembrie 2010

Bogdan Stanoiev in Cupa Dacia Logan


Un loc 12 la general si un loc 2 in Cupa Dacia Logan sunt realizarile echipajului timisorean Bogdan Stanoiev-Calin Maier in cadrul Raliului Aradului. Adica cea mai buna performanta pentru timisorenii care au concluzionat: „Am depasit pragul psihologic".

Timisoara conteaza tot mai putin pe harta raliurilor la nivel national. Numele lui Bogdan Stanoiev apare insa cu regularitate in clasamentele diferitelor etape din Campionatului National de Raliuri Dunlop. Sezonul 2010 nu a fost unul tocmai fericit pentru pilotul din Banat, care a reusit sa se alinieze la start doar in 3 etape din cele 7 desfasurate pana in prezent.

Etapa a VII-a, penultima a sezonului, a adus si cel mai bun rezultat pentru Stanoiev si navigatorul sau, Calin Maier. Raliul Aradului a insemnat pentru echipajul de pe Dacia Logan un nesperat loc 12 in ierarhia generala si un loc 2 in Cupa monomarca Dacia. Asta in conditiile in care doar 25 dintre cele 48 de echipaje participante au trecut cu bine linia de sosire.

La cateva zile dupa raliu, Bogdan a tras concluziile: „Sunt extrem de bucuros pentru rezultatul obtinut si, de asemenea, increzator pentru ultima etapa, de la Iasi. In 2007 am luat acolo locul I la Cupa Dacia Logan, asa ca sunt optimist. Insa sunt mult mai fericit ca am reusit sa depasim pragul psihologic al abandonurilor din trecut. Ma simt bine in Logan, de altfel masina cu care am debutat in raliuri cu un rezultat foarte bun din primul an".

Ultima etapa a sezonului este Raliul Iasiului, cursa programata in 7-9 octombrie.

via:agenda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu