miercuri, 29 septembrie 2010

Dacia Duster Interceptor - Poze cu Dusterul de Politie

Daca ieri va prezentam un Duster de pompieri si daca Basescu a condus un Duster rosu, facut special pentru el, era de asteptat ca acesta sa intre si in dotarea diferitelor institutii ale statului. Mai ales ca masina este una nationala, ieftina si buna la prima vedere. Iata ca primii care au apelat la Duster sunt politistii, care nu au stat pe ganduri si au dotat crossover-ul romanesc cu o camera video si cu un radar de ultima generatie. Vitezomani, feriti-va!



Dacia Duster "Interceptor" are la baza un Duster din gama de mijloc, acesta vine dotat cu jante de tabla, nu are optiuni foarte multe de confort, insa masina este dotata cu aer conditionat si, cel mai important, are tractiune 4x4.



La exterior se pot vedea girofarurile la fel ca pe Logan MCV, dar si diferite semne vizibile in partea din spate. Desi este o masina de la rutier, avand camera si radarul, nu scrie pe lateral Politia Rutiera, ci doar Politia, precum la masinile politiei comunitare. Probabil ca astfel de radare mobile sub sigla Duster vor fi amplasate in diferite localitati - e clar ca se incepe cu judetul Arges.



Interiorul lui Duster de politie este destul de sarac, mai ales, in comparatie cu interiorul unui SUV american de politie, Ford Explorer. Dar camera performanta si radarul sunt la fel ca pe masinile Logan MCV, asa ca vitezomanii nu au scapare!



Pastrati viteza regulamentara si nu incalcati regulile de circulatie, daca nu vreti sa aveti de-a face cu Dusterele de Politie!

Sursa: gadgetescu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu