duminică, 11 iulie 2010

Top Gear: James May a testat Dacia Duster

Undeva in Marrakech, James May conduce in sfarsit Dacia Duster si face un reportaj care lasa lumea intreaga cu gura cascata !



Duster este o masina, si nimic mai mult. E posibil sa ai senzatia ca lipsesc multe lucruri, dar asta inseamna ca ce gasesti la interior o sa iasa cu atat mai mult in evidenta.

Seamana cumva cu unul din motelurile alea frantuzesti Formula 1, unde atat dormitorul cat si baia par sa fi fost turnate intr-o matrita de plastic, insa nu exista muchii nefinisate si tot ce trebuie sa functioneze, functioneaza.

E o masina ieftina. E una simpla, nu tocmai interesanta, in mod clar deloc stralucitoare si nu pot sa ma prefac ca imi provoaca «Furnicatura». Dar nu e nicidecum neplacuta. De fapt, cred chiar ca ar putea fi un pic cool", spune May.

De fapt, James May flirteaza cu Dacia de ceva vreme si face referiri constante la modelele marcii in emisiunea Top Gear, de fiecare data cand are de transmis vesti bune. Punctul culminant al experientei lui James cu Dacia s-a intamplat anul trecut in timpul filmarilor TopGear din Romania, cand Clarkson i-a facut cadou un Sandero second-hand. Convietuirea fericita dintre cei doi a fost curmata brusc de accidentul despre care oamenii inca ne intreaba daca a fost "pe bune" sau nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu