joi, 15 iulie 2010

Directia 5 concerteaza la Mioveni



Trupa Directia 5 va concerta, sambata, 17 iulie, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Mioveni. Potrivit traditiei initiate de Automobile Dacia, in fiecare an, compania ofera locuitorilor oraşului şi propriilor angajati un concert de muzica uşoara.

Accesul la concert se va realiza incepand cu ora 20.30, iar recitalul va dura peste o ora. Pentru a asigura un spatiu cat mai extins pentru vizionare, pe mai multe strazi din centrul Mioveniului va fi interzis accesul cu autovehiculele, in ziua de 17 iulie, intre orele 19.30 şi 23.00, pe strazile Tudor Muşatescu, Radu cel Frumos şi Bulevardul Dacia (pe tronsonul din fata Casei de Cultura) nu se va permite decat accesul pietonal.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Mioveni şi Consiliul Local Mioveni si beneficiaza de sprijinul postului de radio Kiss FM si al revistei „Zile si nopti”. Traditia concertelor anuale organizate de Automobile Dacia a fost initiata in 2006, cu un concert sustinut de Ştefan Banica Jr., si a continuat cu Holograf (2007), Voltaj (2008) si anul trecut cu Aurelian Temisan, Daniel Iordachioaie si formatia O-la-la. Directia 5, formata din Cristi Enache (voce), Marian Ionescu (clape), Nicu Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe), a mai colaborat cu Dacia in 2006, la lansarea Dacia Logan Prestige, şi in 2009, in cadrul campaniei de promovare a unei serii limitate Dacia Kiss FM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu